accu batterij accu service boot accu zaklamp ledlamp  
   
 
   
  Miton Accu's en Batterijen
Atoomweg 274
3542 AB  Utrecht
Telefoon: 030 - 292 63 21
E-mail: info@miton.nl
   
  Wij zijn geopend van
Maandag t/m Vrijdag:
8.00 - 17.00
Zaterdag:
10.00 - 14.00
Feestdagen 2023

Leveringsvoorwaarden

  Contact / route
   

   

Get the Flash Player to see this player.
 
Aanbiedingen
   

   
 
 
         

Miton Accu's en Batterijen
Elektrische FietsBekijk onze nieuwe website fietsaccu.nu door op onderstaande knop te klikken

Bekijk ook onze nieuwe website fietsaccu.nu

Omdat er steeds meer elektrische fietsen zijn en komen hebben we een nieuwe website opgetuigd met allerlei informatie omtrent revisie van elektrische fietsaccu's. Niet allen revisieprijzen maar ook de techniek, onze werkwijze en algemene tips & tricks komen aan bod.

Het reviseren van de Li-Ion fiets accu behoort inmiddels ook steeds vaker tot de mogelijkheden. Voor een lijstmet de elektrische fiets merken verwijzen wij naar onderaan deze pagina de doorklik mogelijkheid. Fiets accuU vindt daar op alfabetische volgorde de merken en de accu informatie. Ook vindt u de kolom met de originele capaciteit en de capaciteit na de revisie: vaak kunnen wij de capaciteit met minimaal 10% verhogen doordat wij gebruik maken van de nieuwste Li-Ion technieken. Hierbij maken we gebruik van kwaliteits cellen van de merken: LG chemie, SAMSUNG, HETER, SUPPO, GP en SANYO.

Vooraf wordt altijd de werking van uw accu en lader gecontroleerd, dit om er zeker van te zijn dat we na de revisie de gewenste resultaten ook echt gaan behalen. Het voorkomt voor u een teleurstelling maar ook voor ons werkt dit veel beter.

Wij hebben dan ook van u de lader en de accu nodig en buiten de vakantie periodes kost het hele traject van controle, rapportage aan u en aansluitend, als u dit wenst, de revisie ongeveer 1 werkweek. U kunt elke werkdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur uw goederen aanleveren of u maakt gebruik van de verschillende postpakket service verleners.

Op revisie werkzaamheden van alle elektrische fiets batterijen geven wij twee jaar garantie. Heeft u nog vragen dan horen we dit graag van u: 030-2926321 of info@miton.nl

Klik hier voor de lijst van de merken elektrische fietsen waarvan we de accu in ieder geval kunnen voorzien van nieuwe cellen. Een complete revisie bestaat uit het vernieuwen van de cellen en de elektronica. Staat de door u gezochte accu er niet bij, of heeft u nog vragen, kunt u altijd even contact opnemen met Miton.

Let op belangrijke indicator informatie.
 
 
       

Miton accu

Miton batterij

Miton lader

Miton omvormer

 

     
 
     
 

Copyright �      MITON     alle rechten voorbehouden